Praktische informatie

Kampeerreglement
Klik hier voor ons kampeerreglement.

Privacystatement
Verklaring inzake gegevensbescherming en toestemming voor het gebruik van gegevens bij reservering of inschrijving bij Camping De Ossewei.

Streekproducten
Op onze camping en in de omgeving zijn verscheidene streekprodukten te koop, te beginnen bij de eitjes van onze eigen scharrelkippen. Op een steenworp afstand is er een zogenaamde boerderijautomaat. Daar kunt u van 8.00 tot 20.00 dagelijks varkensvlees van eigen bodem kopen. Daarnaast is er in de buurt een aardbeienautomaat en kunt u verse asperges kopen bij de boer. Natuurlijk is onze eigen trappist “Zundert” in de bar te koop.Van de bijtjes die vlijtig vliegen op de Oude Buisse hei is zogenaamde zomerhoning te verkrijgen. Ook kunt u bij ons terecht voor zelfgemaakte jam.

Leenkonijn
Omdat onze camping staat voor rust en natuur is het mogelijk om (voor uw kind) een leenkonijn te lenen tijdens uw verblijf op onze camping. Er is keuze uit verschillende konijnen. Na deskundige uitleg van onze zoon Lex over de verzorging wordt het konijn met hok en voer bij uw tent/caravan geplaatst.