Accommodatie

Op de camping is een gezellige bar met terras, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje of iets bestellen van de kleine kaart.

terras

Op het campingterrein is een zwembad aanwezig, waar u als campinggast vrij gebruik van kunt maken. Dit zwembad is voorzien van een trap en het geheel heeft een omheining. Tevens is er een jeu-de-boulebaan aanwezig.

zwembad zwembad zwembad

Onze camping heeft een sanitaire ruimte voorzien van drie douches, drie toiletten, een aparte wasruimte en een mindervalide douche-toilet die ook als babyruimte gebruikt kan worden. Bij voldoende bezoekers kan een tweede toiletblok worden geopend. Daarnaast zijn er twee afwasplaatsen. De gehele accommodatie is gelijkvloers.

Bed & Breakfast

De camping heeft een 3 B&B kamers, voorzien van sanitaire voorzieningen. Uiteraard hoort er een heerlijk ontbijt bij.

Vincent van Gogh kamer
De Vincent van Gogh kamer is toegankelijk voor minder validen en is voorzien van twee bedden en sanitaire voorzieningen en suite.

terras

Henriette Roland-Holst kamer
De Henriėtte Roland-Holst kamer is niet toegankelijk voor minder validen. Deze is voorzien van een knus tweepersoonsbed van 140 x 200 cm en sanitaire voorzieningen en suite.

terras

Napoleonkamer
De Napoleonkamer is niet toegankelijk voor minder validen. Deze is voorzien van een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed met een aparte badkamer met ligbad en aparte douche.

Blokhut huren

Te huur: blokhut met vier slaapplaatsen. Deze blokhut is voorzien van een koelkast, dubbele elektrische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, kookgerei en servies. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. Huisdieren zijn in de verhuuraccomodaties niet toegestaan. U kunt een linnenpakket bij ons huren.

blokhut1 blokhut2 blokhut3
blokhut4 blokhut5

 

Pipowagen huren

Te huur: originele pipowagen met twee slaapruimtes (4 personen). De pipowagen heeft een tweepersoons bedstee en een stabelbed. De leefruimte is voorzien van een keukenblok met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, kookgerei en servies. De bedden zijn voorzien van schone hoeslakens. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. Huisdieren zijn in de verhuuraccomodaties niet toegestaan. U kunt ook een linnenpakket bij ons huren. Verhuur is voor minimaal 2 nachten.

terras
terras


foto's camping

Meer foto's van
Camping De Ossewei