Accommodatie

Op de camping is een gezellige bar met terras, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje of iets bestellen van de kleine kaart.

terras

Op het campingterrein is een zwembad aanwezig, waar u als campinggast vrij gebruik van kunt maken. Dit zwembad is voorzien van een trap en het geheel heeft een omheining. Tevens is er een jeu-de-boulebaan aanwezig.

zwembad zwembad zwembad

Onze camping heeft een sanitaire ruimte voorzien van drie douches, drie toiletten, een aparte wasruimte en een mindervalide douche-toilet die ook als babyruimte gebruikt kan worden. De gehele accommodatie is gelijkvloers.

Safaritent huren

Te huur: luxe safaritent met twee slaapkamers (4-6 personen) onder de noemer "glamping". Deze safaritent heeft een master bedroom, voorzien van twee boxsprings (incl. nachtkastjes) en een slaapkamer met twee stapelbedden. De leefruimte is voorzien van een koelkast, verwarming, keukenblok met kookplaat, koffiezetapparaat, kookgerei en servies. De bedden zijn voorzien van schone hoeslakens. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. U kunt ook een linnenpakket bij ons huren. Kortom: luxe kamperen!

terras
terras

Blokhut huren

Te huur: blokhut met vier slaapplaatsen. Deze blokhut is voorzien van een koelkast, dubbele elektrische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, kookgerei en servies. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. U kunt ook een linnenpakket bij ons huren.foto's camping

Meer foto's van
Camping De Ossewei